RASTGOOY کاربر جدید انجمن وضعيت: آفلاين 23 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 1 امتياز: 2 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: چهارشنبه، 23 تير ماه ، 1389 22:25:59 موضوع مطلب:
خوب من که تازه اینجا اومدم و عضو شدم ، از قبلش که چه جوری بوده خبر ندارم ، حالا گذشته رو بیخیال ، من همیشه همیشه که نمی تونم آنلاین باشم ولی 5 شنبه ها و جمعه ها on بودنم صد در صده
یه نقد از آهنگ ( پیاده میشم یاس ) اینجا خوندم ، خیلی خیلی ببخشیدها ولی چون خیلی ناراحتم کرد میگم که خیلی افتضاح بود ، دلم گرفت ، یعنی این آهنگ در اون حدی بود که واسه اش این نقد نوشته بشه ؟؟ اون اینترو کلی تفسیر داره ، کجاش بده ؟ چرا نظرشون این بود که حذف بشه بهتره ؟ از نظر من نویسنده اش واقعا نتونسته با اون آهنگ خوب ارتباط برقرار کنه !! دلم میخواد بهتر با با این ورس و کروس و اینجور چیزها آشنا بشم که اگه از دستم بر بیاد بتونم واقعیت رو ( البته از نظر خودم ) در مورد این آهنگ بنویسم !!!
ardalshah کاربر جدید انجمن وضعيت: آفلاين 20 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 2 امتياز: 4 تشکر کرده: 0 تشکر شده 0 بار در 0 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 24 تير ماه ، 1389 12:49:18 موضوع مطلب:
1- تبلیغ کنید: سایتتون واقعاً ناشناسه، خودم یادم نمیاد از کجا رسیدم به اینجا (یادمه فقط شانسی بود)
2- یه سیستم رای گیری بذارید تو هر پست مربوط به هر آهنگ که ملت بیان به قسمتای مختلفف یه آهنگ رای بدن که هم از نظر ادامین (جمع مکسر ادمین) آهنگ نمره داشته باشه وهم از نظر ملت
3- این پیشنهاد و درخواست شخصیه: تورو خدا انقدر تکراری نباشید از نظر خود سایت.
من نمیدونم این چه مرضیه که همه ی سایتای ایرانی باید تو همین حالت تکراری و بی رنگ و بو باشن. خشک. خداییش این سایت 20رپ رو آدم میبینه حال میکنه (حداقلش متفاوته)
cullenguy کاربر جدید انجمن وضعيت: آفلاين 13 تير ماه ، 1389 تعداد ارسالها: 7 امتياز: 22 تشکر کرده: 0 تشکر شده 7 بار در 3 پست
محل سكونت: کنار آب زیر ستاره ها!
ارسال شده در: پنجشنبه، 24 تير ماه ، 1389 14:37:10 موضوع مطلب:
مرسی از نظراتون...یه پیشنهاد دارم....یه روز و ساعت رو قرار بزاریم و همه هم زمان آنلاین شیم و راجه به سایت صحبت کنیم....شاید بشه یه کارایی کرد _________________ Du$ d@r! man0 aXAmO BeZA D@mE Gh@LbEt
Mu$!C h@m0 D@R! mE(-)raD aZ!n D0Ny@ aGe Rafte$h
M4$0u5 مدیر سایت وضعيت: آفلاين 23 دي ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 102 امتياز: 178 تشکر کرده: 15 تشکر شده 9 بار در 5 پست
ارسال شده در: پنجشنبه، 24 تير ماه ، 1389 22:05:12 موضوع مطلب:
دوست عزیز اردل شاه ،
من نیازی به تبلیغات نمی بینم چون تمامی کسانی که رپ رو به صورت حرفه ای دنبال می کنن با سایت ما آشنا هستن .
نمره رو می تونید تو قسمت نظرات بدید ، ما که نظارت رو باز می زاریم برای نظرات شما ، پس ما رو بی لطف نزارید .
در مورد پکیج نیوک ، دوست من برای هر سایتی مدیریت محتوای خاص هم نیازه ، مثلا اکه برای سایت موبال نیوک نصب شه سایت جواب نمی ده و باید وردپرس زده بشه شما سرچ کنید اکثر سایتای موبال وردپرس هستن ، حالا برای سایت موزیک هم وردپرس یا ، دیتالایف یا هر پکیج دیگه ای که سورسش عمومیه نصب
بشه جواب نمی ده و فقط باید نیوک نصب بشه .